Terugbetalingsregels: verplichte derdebetalersregel voor omnio

gepost op vrijdag 2 oktober 2015

Sinds 1/10/2015 zijn wij verplicht bij personen met een omnio-statuut de derdebetalersregel toe te passen voor consultaties. Wij hebben hiervoor uw identiteitskaart nodig. Zorg er dus steeds voor dat u deze op zak heeft wanneer u op consultatie komt.

Vakanties en afwezigheden

gepost op woensdag 30 mei 2012

Dr. Laurent


Dr. Moulaert


Dr. Laude Vanden Bûssche

- 26/8/2019


Wij verzorgen steeds de continuïteit, onze praktijk wordt in principe niet gesloten.

Opleidingspraktijk


Vanaf 1 september 2018 zal onze praktijk meewerken aan de opleiding huisartsgeneeskunde.
Vanaf dan zal er een HAIO (HuisArts In Opleiding) meewerken in onze praktijk, deze collega zal steeds voor minstens een jaar aanwezig zijn.

HAIO 2018-2019

Beste patiënten,

Mijn naam is Laude Vanden Bûssche. Enkelen onder jullie kennen mij al van mijn stage in april. Na mijn zevenjarige opleiding geneeskunde aan de Universiteit Gent studeerde ik in juni 2018 af als arts.  In het kader van mijn tweejarige opleiding tot huisarts, vervoeg ik vanaf 1 september 2018 de praktijk als HAIO, Huisarts In Opleiding. In het komende jaar kunt u bij mij terecht zowel tijdens de spreekuren als voor de huisbezoeken. Dit alles gebeurt onder begeleiding van jullie gekende huisartsen. Bovendien wordt alles besproken gedurende het dagelijks overleg met de andere artsen, waardoor alle artsen op de hoogte blijven van uw medische situatie.
Ik zie er alvast naar uit om u te mogen ontmoeten en in alle vertrouwen te kunnen helpen, en me zo verder te kunnen ontplooien in het huisartsenberoep.

Met vriendelijke groeten

Laude Vanden Bûssche

eHealth

Vanaf 1 januari 2018 dient u uw identiteitskaart aan te bieden bij de start van de consultatie, omdat de communicatie met mutualiteiten en apothekers vanaf nu via de elektronische verbinding (eHealth) zal verlopen. We hopen dat dit na verloop van tijd een vermindering van de administratie, zowel voor u als ons met zich mee zal brengen.

Wachtdienst

Vanaf 2018 is het nummer voor de dokter van wacht veranderd naar het verkorte nummer 1733. Sinds 2019 wordt er ook op brugdagen een wachtdienst geörganiseerd door KHOBRA. Alle informatie vindt u terug op de websites www.1733.be en www.w8post.be.