Telefonisch

U kan een afspraak maken bij uw huisarts door telefonisch contact op te nemen met de praktijk op volgende nummer: 016/355235.
De andere medewerkers kunnen rechtstreeks gecontacteerd worden op hun persoonlijk telefoonnummer.

Raadpleging

Online afspraken maken bij uw arts

Indien u online een afspraak wil maken, klik dan op onderstaande link:
Maak een afspraak via internet

Wanneer u reeds een profiel heeft, gebruikt u als login ‘naamvoornaam’ en als eerste paswoord uw geboortedatum ‘ddmmjjjj’. Nog niet geregistreerde patiënten dienen eerst een profiel aan te maken.

Consultaties kunnen alleen na afspraak. De consultatieduur bij uw huisarts zal ongeveer 15 tot 20 minuten bedragen. Probeer hiermee rekening te houden en als er meer tijd nodig is, dit op voorhand te vermelden.

Huisbezoeken
Huisbezoeken moeten altijd telefonisch aangevraagd worden en kunnen de dag zelf afgelegd worden als ze tijdig aangevraagd zijn. Vraag uw huisbezoek daarom altijd aan voor 11u00 in de voormiddag. U kan uiteraard op elk moment een dringend huisbezoek aanvragen. Probeer echter naar de praktijk te komen, zo kan uw arts u beter onderzoeken en helpen.

Opmerking voor vertegenwoordigers:
U kan enkel online een afspraak te maken via de agenda van Dr. Moulaert. Gelieve in te loggen via zijn riziv-nummer (1-76917-11-004). Minstens één van onze artsen zal u ontvangen.
Gelieve in te loggen via zijn riziv nummer op de website van introlution.
U kan jaarlijks maximaal 3 afspraken boeken (ongeveer 1x /4maanden).
De afspraken kunnen gemaakt worden op dinsdag, woensdag of donderdag middag.